Interieurverzorging

Schoonmaak en onderhoud van uw kantoor

Als u een kantoor of meerdere kantoren hebt, helpt Gebr. Rombouts Rijen B.V. u graag met schoonmaak en onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring kunt u erop vertrouwen dat alles goed schoongemaakt wordt en dat uw kantoor een prettige werkomgeving blijft.

Vaste schoonmakers voor uw kantoren
Omdat schoonmaak en onderhoud altijd maatwerk is, spreekt onze objectleider met u af welke werkzaamheden er precies worden uitgevoerd op welk moment. Enerzijds is er regulier schoonmaakwerk dat elke keer wordt gedaan, maar anderzijds kunnen wij ook aanvullend schoonmaakwerk en onderhoud van uw kantoor verzorgen, zoals periodiek onderhoud van tegelwanden of glasbewassing. De objectleider controleert in overleg met u regelmatig of het werk goed wordt uitgevoerd. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt altijd een programma op maat. Bovendien krijgt u vaste schoonmakers toegewezen, zodat u altijd dezelfde bekende gezichten ziet.

Ook voor schoonmaak van tijdelijk verhuurde woningen
Tijdelijk verhuurde (gemeubileerde) woningen kunnen wij eveneens schoonmaken, zodat de volgende bewoner er weer helemaal schoon in komt. Ook de gordijnen worden bijvoorbeeld goed schoongemaakt. Zoals u wellicht weet zijn wij ook gespecialiseerd in tapijtreiniging. Het tapijt van de verhuurde woning wordt tijdens de eindschoonmaak dan ook niet overgeslagen.

Hebt u interesse in schoonmaak en onderhoud van uw kantoor? Neem contact met ons op!